jo förstår ni, pirogerna högst upp är från Beirut (matstället, inte orten) och den under från ett husmanskostställe, båda i "hallen" (d.v.s Östermalms-)
Pirog härstammar från det ryska namnet Piroshki (eller Pirozki). Man kan baka i ugn eller fritera pirogen. Degen påminner om den till en brioche. Bara så ni vet.
4 kommentarer:
Oj. Nu har du lagat så många piroger att du måste börja sälja. Varför?
stop! var hittar man de där? Här ska ätas piroger. är så sjukt sugen på pirog.
jo förstår ni, pirogerna högst upp är från Beirut (matstället, inte orten) och den under från ett husmanskostställe, båda i "hallen" (d.v.s Östermalms-)
rekommenderas.
Pirog härstammar från det ryska namnet Piroshki (eller Pirozki). Man kan baka i ugn eller fritera pirogen. Degen påminner om den till en brioche. Bara så ni vet.
Skicka en kommentar